Хіти тижня. Коли люди як звірі... У Києві водія трамваю сильно побили через вимогу до пасажирів надіти маски

Молодики не бити лежачого ногами, так увійшли у раж...

У Києві група чоловіків побила водія трамвая через те, що він відмовився їхати, поки всі пасажири не будуть у медичних масках. Відповідне відео опублікувало dtp.kiev.ua. Водій трамвая здійснював посадку і висадку пасажирів на зупинці й побачив, як у салон зайшла компанія чоловіків без засобів індивідуального захисту. Коли водій і кондуктор попросили їх надіти маски, то отримали відмову в грубій формі, зазначають Патріоти України.

Інцидент стався на трамвайному маршруті № 33к, повідомили у "Київпастранс". На зупинці "Вулиця Петра Запорожця" водій трамваю зробив зауваження групі пасажирів, які намагалися пройти до салону без масок.

Після цього водій трамвая сказав, що не має права продовжувати рух і стоятиме доти, доки не приїде поліція, якщо пасажири не будуть у масках.

«На це компанія відреагувала вкрай агресивно, і накинулися з кулаками на водія. Побили його сильно. Він у ЛШД (лікарні швидкої допомоги, – ред.), забрала швидка з місця. Шукаємо очевидців того, що сталося, і просимо максимальний репост», – йдеться в повідомленні.

Поліцейські порушників не затримали.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...