Хіти тижня. Коли в Україні закінчиться карантин: У Зеленського озвучили цікавий прогноз

В Україні для стримування поширення коронавірусу до кінця квітня ввели жорсткий карантин, однак він, ймовірно, триватиме довше. Своїм прогнозом щодо термінів карантину поділився лідер партії "Слуга народу" і перший заступник голови фракції СН в парламенті Олександр Корнієнко, передають Патріоти України.

Відповідаючи а питання про те, чи закінчиться карантин в нинішньому вигляді в кінці квітня, Корнієнко відзначив, що ґрунтується радше на інтуїції, ніж на офіційній інформації.

"Я зараз відштовхуюсь не від будь-якої офіційної інформації від заступника міністра Віктора Ляшка, міністра охорони здоров'я або прем'єр-міністра. Це скоріше інтуїтивно, бачачи динаміку і те, що карантинні заходи діють - у нас поки що небагато більш полога крива захворюваності в порівнянні з іншими європейськими країнами", - сказав він.

Лідер партії "Слуга народу" додав, що з огляду на те, що в Україну коронавірус прийшов пізніше, ми краще підготувалися по карантинним заходам. Він висловив припущення, що карантин закінчиться приблизно в середині травня.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...