Хіти тижня. Кому "війна", а кому..: Мешканка Великобританії розбагатіла на пошитті захисних масок (фото)

У Тернер з'явилася ідея виготовляти маски для різних фірм, використовуючи в якості принта їх логотипи.

Мешканка Великобританії почала шити кастомізовані захисні маски під час спалаху коронавіруса і розбагатіла в перший же місяць роботи. Про це повідомляє Daily Mail, передають Патріоти України.

Раніше 31-річна Дені Тернер (Dani Turner) з графства Хемпшир кілька разів на тиждень підробляла графічним дизайнером на дому, оскільки виховує двох маленьких дітей. Тоді її щомісячний дохід не перевищував однієї тисячі фунтів стерлінгів.

Під час пандемії у Тернер з'явилася ідея виготовляти маски для різних фірм, використовуючи в якості принта їх логотипи. «Я задумалася, як же сильно може піднятися попит на маски, якщо вони стануть частиною повсякденного життя. Вони могли б бути частиною обов'язкової уніформи в компаніях», - пояснила дизайнер.

Жінка також зізналася, що через виховання дітей їй нерідко доводилося працювати над масками вночі. В результаті проект Тернер виявився успішним, вона почала щомісяця заробляти по сім тисяч фунтів стерлінгів, продаючи комплекти з чотирьох масок по 56 фунтів стерлінгів.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...