Хіти тижня. Копи були в шоці, коли приїхали: Люди викликали поліцію через крики полонянки в домі сусіда (відео)

З дому було чутно жіночий крик: "Допоможіть, допоможіть! Випустіть мене!"

Жителі Флориди (США) почули гучні крики з сусіднього будинку та викликали поліцію: їм здалося, що якась жінка відчайдушно просить їй допомогти і благає випустити на свободу. Коли правоохоронці приїхали на місце, то неабияк посміялися. Виявилося, що крики про допомогу вміло імітував папуга. Забавною історією поділився користувач сайту Reddit, передають Патріоти України.

На кадрах ролика видно, як четверо копів заходять до оселі чоловіка та виявляють, що він спокійно займається у дворі ремонтом машини. Коли поліцейські розповіли йому про жіночі стогони, той розсміявся та виніс з дому великого папугу.

Зеленому пернатому на прізвисько Рембо вже 40 років. Викрикувати фразочки: "Допоможіть, допоможіть! Випустіть мене!" господар навчив його, коли він був ще маленькою пташкою. З тих пір улюбленець час від часу із задоволенням їх повторює. Судячи з усього, сусіди недавно живуть поруч з чоловіком, тому ще не знайомі з талантами птиці.

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...

"У нас біда": Помер письменник і громадський діяч Дмитро Капранов

вівторок, 16 квітень 2024, 15:30

У віці 56 років раптово помер український письменник, публіцист, громадський діяч та блогер Дмитро Капранов. Разом з братом-близнюком Віталієм Капрановим вони були ведучими YouTube-каналу "ім. Т.Г. Шевченка" та видавали історичну літературу. Про смерть...