Хіти тижня. "Корабель-привид" з мерцями на борту знайшли біля берегів Японії

Берегова охорона змогла дістатися до човна тільки через добу після того, як його знайшли.

П'ять людських тіл і дві голови знайшли на невеликому судні, яке винесло хвилями до берегів Японії. Ймовірно це північнокорейські рибалки або біженці, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Човен, який знайшли на острові Садо, був сильно пошкоджений, на його борту є написи на корейській мові. Судячи з усього, човен довго знаходився в морі: трупи частково зотліли.

Берегова охорона змогла дістатися до човна тільки через добу після того, як його знайшли. В японській поліції поки не можуть точно сказати, звідки на кораблі взялися голови.

Такі "кораблі-примари" вже не раз знаходили поблизу японських берегів. Найчастіше це невеликі рибальські судна з КНДР. Такі човни часто знаходять порожніми або з тілами на борту. Судячи з усього, рибалки заходять занадто далеко в море в пошуках риби. Вони губляться і гинуть - або від голоду, або через сильний шторм.
Через напружені відносини між КНДР і Японією розслідувати подібні випадки майже неможливо.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...