Хіти тижня. Королівська сім'я в люті: Меган Маркл знову порушила правила (фото)

Меган Маркл, яка перебуває на останніх термінах вагітності, раптово зробила сміливу заяву про те, що відмовляється від няні і помічниці після народження свого первістка, повідомляють Патріоти України.

Меган Маркл вирішила знову порушити королівські протоколи і правила і відмовилася від всіх королівських нянь, а також від будь-яких помічниць, які повинні були їй допомагати після народження дитини.

Як розповіло джерело з оточення королівської сім'ї, герцогиня Сассекська сповнена рішучості чинити не так, як це заведено в королівському палаці. Вона хоче показати світу, що вона і її чоловік, принц Гаррі, можуть впоратися з труднощами самостійно, без допомоги нянь, які зазвичай допомагають при народженні королівських нащадків.

За стандартною процедурою в королівському палаці для Меган Маркл вже підшукали підготовлених нянь і помічниць, але вона повідомила, що в їх послугах не потребує. В обов'язки няні входить не тільки допомагати в повсякденному догляді за малюками, але і доглядати за дітьми в тих ситуаціях, коли члени королівської сім'ї повинні бути присутніми на публічних заходах.

"Меган Маркл відчуває, що хоче показати іншим жінкам, що вона сильна і незалежна, і може впоратися з труднощами, як і звичайні мами", - зазначає джерело. Також повідомляється, що єдиною ймовірною помічницею для неї стане мама – Дорія Регланд, яка ймовірно приїде до дочки після народження дитини.

Для того, щоб ще більше підкреслити свою незалежність, Меган Маркл і принц Гаррі всеж таки вирішили переїхати з королівського палацу.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...