Хіти тижня. Коронавірус атакує Конча-Заспу: Спливли нові прізвища захворілих VIP-ів

Станом на 25 березня вже 13 жителів елітної Конча-Заспи під Києвом заразилися коронавірусом. Крім народного депутата Сергія Шахова та його дружини, а також судді Вікторії Джарти, небезпечний вірус підхопили і кілька бізнесменів, які проживають в котеджних селищах Обухівського район, передають Патріоти України.

Як стало відомо, 24 березня до лікарів звернувся 50-річний Олександр Желтан, який проживає в Козині. Желтан займається бізнесом, він власник десятка компаній. У 2008 році людина з таким прізвищем фігурувала в скандалі, пов'язаному з відведенням земельної ділянки в центрі транспортної розв'язки в Голосіївському районі Києва для будівництва станції техобслуговування.

Також, за словами нашого джерела, коронавірус виявили і у 52-річної рестораторки Раїси Манжоли. Раніше вона була співзасновницею компанії з виробництва енергії, але покинула її.

Перед цим коронавірус був виявлений і у 19-річної Софії Поліщук. Вона проживає за тією ж адресою в Конча-Заспі, що і громадянин РФ, бізнесмен Армен Мелікян, засновник "Андрушівського масложирзаводу". Принаймні точно така адреса вказана у нього як у бенефіціара "Групи компаній Альянс".

Джерело: Обозреватель

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...