Хіти тижня. "Коронавірус доб'є медиків, які ще є!": Доктор Комаровський показав фото захисного костюма для українських лікарів

Кожен міський голова мав би особисто відвідати інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту.

Євген Комаровський. Фото: скріншот з відео.

Відомий лікар Євген Комаровський обрушився з критикою на адресу української влади, яка халатно поставилася до проблеми коронавірусу і не забезпечила медиків необхідними засобами захисту. На своїй сторінці Facebook він опублікував скріншот звернення від одного з медичних працівників, передають Патріоти України.

Його автор поскаржився на те, що в лікарні доставили захисні костюми і респіратори жахливої якості, в яких неможливо захиститися від вірусу. "Коли все це скінчиться ви, може бути зрозумієте, що ні за які гроші не можна терміново накупити хороших лікарів і медсестер.

З необхідності захисту медпрацівників я зробив спробу давати поради, але оскільки реакції на це не було, відразу зрозумів, що радник для влади з мене не вийде. Решту попереджаю: коронавірус доб'є медиків, які ще є!"- пише Комаровський.

За словами лікаря, кожен міський голова повинен особисто відвідати інфекційне відділення на підвладній йому території і оцінити якість засобів індивідуального захисту. "Боже, як же я цих злодюг ненавиджу ..." - додав він.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...