Хіти тижня. Коронавірус крокує недонаддержавою: Кадиров "заспокоїв" переляканих пандемією росіян, пообіцявши, що всі вони обов'язково помруть

Одіозний лідер російської республіки Чечня Рамзан Кадиров виступив перед своїми колегами з досить своєрідною промовою про загрозу коронавіруса.

У Чечні глава республіки Рамзан Кадиров виступив перед своїми колегами з чеченського місцевого парламенту з промовою про загрозу китайської коронавірусної інфекції. Подібні спічі за останній час стали звичною справою у всіх органах влади як держав, так і будь-яких місцевих інститутів. В ході свого виступу лідер Чеченської Республіки закликав не піднімати надмірну паніку з цього приводу. Однак свою думку він висловив досить своєрідно. Про це повідомив Telegram-канал російської служби "BBCNews", передають Патріоти України.

Під час свого виступу Кадиров поскаржився на те, що зараз всі тільки і говорять про коронавірус, сіючи при цьому паніку в суспільстві. У зв'язку з цим він зазначив, що не варто боятися померти від коронавіруса, так як ми всі "і так помремо".

При цьому Кадиров додав, що ще до коронавіруса люди тисячами вмирали від звичайного грипу і що, якщо у вас все нормально з імунітетом, то ви нормально перенесете цю недугу. Також Кадиров порадив поменше виходити з дому, пити чай з лимоном і медом і їсти часник.

"Люди не сплять через те, що хвороба з'явилася в Китаї, мовляв, вірус. Бояться, що він прийде, і вони помруть. Почекай, ти і так помреш! Не намагайся померти до того, як помреш. Все одно ж ти помреш. Люди тільки про цей коронавірус і говорять. У WhatsApp, скрізь! Люди тисячами від грипу помирають. Це той же вірус. Ті, у кого є здоров'я, його перенесуть, ті, у кого ні - не перенесуть. Щоб зміцнити імунітет, змішуйте в воді лимон з медом, пийте його і сидіть. Тоді не наздожене вас. Їжте часник - кров чиста буде", - заявив Кадиров.


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...