Хіти тижня. "Коронавірусний бунт": Китайці заявили, що розірвали б Україну через сутички у Нових Санжарах

Відео з масовими протестами в Нових Санжарах потрапило на сторінки китайських ЗМІ і викликало там ажіотаж.

Громадяни КНР висловили думку, що така поведінка українців свідчить про те, що їх дуже легко перемогти у війні. Про це написав на своїй сторінці у Facebook перекладач китайської мови, українець Сергій Китайський, показавши найбільш рейтингові критичні коментарі китайців про події в Україні, передають Патріоти України.

"Якщо Україна так прийняла своїх власних громадян, то я уявляю, як ми її легко розірвемо, якщо буде війна, адже мої діти набагато більш згуртовані, ніж українці", – йдеться в першому коментарі, який зібрав 4 тисячі лайків.

Другий коментар отримав ще більше реакцій – 5 тисяч. У ньому китайський користувач мережі пише, що вкрай необдумано і ганебно так чинити зі своїми близькими перед обличчям епідемії.

"Зараз їх серця і надії розбиті, у цих українців залишилися тільки теплі спогади про отриману ними любов в Ухані", – із засудженням відзначають в ще одному топовому за кількістю охоплення коментарі з 2 тисячами лайків.

Крім того, китайські користувачі мережі відзначили, що ті, хто залишився в Ухані, перебувають у більшій безпеці, ніж в Україні.

"Це просто кілька коментарів підряд під однією новиною. Все зрозуміло, думаю. Це ганьба на всю планету. Без перебільшень. Сором", – обурився перекладач.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....