Хіти тижня. "Костюм купила в сексшопі": Зірка "Дизель Шоу" спародіювала "Скандал" Тіни Кароль

Пародію на «Скандал» почали знімати через вісім годин після прем'єри кліпу.

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко спародіювала новий кліп Тіни Кароль «Скандал». Актриса опублікувала фото в Instagram і розповіла, що починала свою кар'єру з шоу пародій «Велика різниця по-українськи». Пародіювала Тіну Кароль, Віру Брежнєву, Лілію Ребрик, повідомляють Патріоти України.
«Минуло 12 років, і ось я знову граю співачку. Тільки тепер уже в "Dizel Night". Вийшло мега круто! », - сказала Глущенко.

До речі, в пародії на кліп «Ноченька» Тіни Кароль на Яні з одягу були лише трусики. Для нової роботи облягаючий шкіряний костюм купили в сексшопі. А пародію на «Скандал» почали знімати через вісім годин після прем'єри кліпу.

«Образ вийшов настільки правдоподібним, що навіть наші костюмери переплутали мене з Тіною. Костюм для пародії кліпу "Скандал" - не менше скандальний - купили ми його в секс-шопі. Наряд мені довелося надіти задом наперед і вийшло дуже сексуально», - розповіла Яна.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...