Хіти тижня. "Косив" від армії і не платив аліменти: Спливли подробиці про чоловіка, який облив бензином і підпалив наречену (фото)

28-річний Віталій Чайковський, який у Запоріжжі облив бензином та підпалив наречену Анастасію Ковальову, 22-роки, родом із Донеччини. Там у нього залишилася сім'я, маленька дитина. Участі у її вихованні він не брав і заборгував велику суму по аліментах, повідомляють Патріоти України.

Із Настею він познайомився в Києві. Там обоє працювали на одній фірмі. Потім звідти пішли, але відносини зберегли, розповіла подруга Анастасії.

"Настя говорила, що вона з ним щаслива. Віталік переїхав жити до неї в Запоріжжя. Десь півроку тому Настя завагітніла, але втратила дитину. Вона Віталія дуже любила. Називала чоловіком, і у них дійсно справа йшла до весілля. Вони вже навіть ходили в рацс. Але у них не прийняли заяву через проблеми з його документами. Начебто він вчасно не поміняв фотографію в паспорті. А ще були нюанси з реєстрацією. Вони планували вирішити ці проблеми і одружитися", - розповіла дівчина.

Віталій справді був дуже ревнивий, за словами подруги. Його хвилювало кожне повідомлення, яке приходило на телефон Анастасії.

"Я сама це бачила - як тільки він чув звук повідомлення, відразу починав розпитувати: "Хто тобі пише? Що саме написали?". Або, наприклад, йдемо по вулиці, і з Настею привітався колишній однокласник. Це теж ставало приводом для цілого допиту: "Хто він? Чому вітається? Ти з ним спілкуєшся?". Було видно, що Віталік не впевнений в собі. А Настя - дівчинка видна, приваблива. Вона справжня красуня. А ще велика розумниця, дуже добра і чуйна. Це проявлялося в турботі про двох молодших сестричок. Віталік міг не хвилюватися - вона дійсно його любила, він був для неї на першому місці. З тих пір, як у них почалися стосунки, Настя вже не так часто зустрічалася з подругами - тепер все її вільний час було присвячено йому. Настя розповідала, що через свої ревнощів він міг психанути, кудись піти. Але потім повертався з квітами і подарунками, вибачався. Вона думала, що ревнощі - це такий прояв його любові", - додає дівчина.

Останнім часом пара мешкала в Новомосковську на Дніпропетровщині. Наприкінці червня Анастасія приїхала до себе в Запоріжжя, аби оформити якісь документи. Чоловіка розлютила, що не відповіла на його дзвінок і поїхав за нею. Зі слів іншої подруги, пара посварилася 1 липня. Але наступного дня у них все було добре.

"Настя пішла гуляти з подругою, а коли повернулася додому, вони з Віталіком знову почали сваритися. І він це зробив", - каже. Про Віталія також відомо, що під час мобілізації він намагався "відкосити" від армії.

Джерело: Факты

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...