Хіти тижня. Ковбаса для потенції: Розкрито інтимний секрет Януковича

Віктор Янукович свято вірив у міф, що махан підтримує чоловічу силу.

Екс-президент України Віктор Янукович використовував ковбасу з конини для підтримки потенції. Про це розповів його радник Дмитро Видрін, передають Патріоти України.

За його словами, Янукович свято вірив у міф, що ця ковбаса підтримує чоловічу силу, і тому не уявляв без неї свого раціону. "І ось ми сідаємо, столик накритий, на ньому ковбаса махан. Він дуже любить махан. Тому була ковбаска, коньячок", - розповів Видрін, зазначивши, що в якості закуски Янукович завжди надавав перевагу ковбасі замість сала.

За його словами, також Янукович любив перебільшувати свої досягнення різного характеру. Зокрема, політик хвалився, що нібито може підтягнутися на турніку близько 80 разів.

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...