Хіти тижня. Ковідний скандал на церемонії вручення премії "Сезар": 57-річна актриса роздяглася догола на знак протесту проти карантинних обмежень (відео)

Перформанс Масьеро і її радикальну форму протесту глядачі зустріли шквалом оплесків.

Французька актриса Коріна Масьеро роздяглася догола на сцені під час вручення кінопремії «Сезар». Так вона вирішила висловити протест проти закриття у Франції через коронавірусні обмеження установ культури. Момент інциденту з'явився в Twitter Canal +, який вів трансляцію, передають Патріоти України.

Вийшовши на сцену для вручення нагороди за кращі костюми, 57-річна Масьеро постала перед публікою в костюмі осла, а також в довгій сукні в підлогу криваво-червоного відтінку. На обличчі актриси було нанесено грим червоною фарбою, що імітує кров.
Масьеро висловилася на підтримку артистів, які проводять безстрокову акцію, «окупувавши» паризький театр «Одеон» і вимагають відкриття культурних установ в країні.
У якийсь момент актриса скинула з себе голову осла, після чого почала роздягатися, буквально шокувавши зал. Вона зняла з себе сукню, залишившись голою. «Зараз ми такі - абсолютні голі», - заявила Масьеро, маючи на увазі стан культури Франції.
На грудях у актриси красувався напис: «Немає культури - немає майбутнього», на спині було написано: «Поверни нам мистецтво, Жан». Судячи з усього, дане повідомлення адресоване прем'єр-міністру Франції Жану Кастекса.

Перформанс Масьеро і її радикальну форму протесту глядачі зустріли шквалом оплесків.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...