Хіти тижня. "Креативна" реакція: Клієнтка "Нової пошти" на прохання надіти маску натягнула на голову труси (відео)

Компанія "Нова пошта" вже прокоментувала інцидент, в якому визнала, що показане на відео дійсно відбулося в одному з відділень.

В одному з Київських відділень "Нової пошти" співробітники попросили відвідувачку дотримуватися карантинних обмежень і надіти маску. У відповідь на це жінка зняла труси і натягнула їх собі на голову. Про це повідомляє телеканал "Магнолія ТБ", відповідне відео оприлюднено на їх сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Жінка прийшла в відділення "Нової пошти" без засобів індивідуального захисту, на що отримала зауваження від співробітниці. Проігнорувавши прохання надіти маску, вона винахідливо зняла штани, потім нижню білизну і одягла її на голову.

Як зазначається, компанія "Нова пошта" вже прокоментувала інцидент, в якому визнала, що показане на відео дійсно відбулося в одному з відділень. Там додали, що не засуджують поведінку клієнтки, але виступили проти несанкціонованого витоку інформації. В результаті, компанія провела внутрішню перевірку і знайшла співробітника, який записав інцидент з монітора на мобільний телефон і виклав запис в соцмережу. Зараз розглядається питання про звільнення цього співробітника.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...