Хіти тижня. "Кросівок шкода": Неповнолітній підозрюваний у вбивстві харків'янки шокував зізнанням (відео)

Адвокат же підозрюваного наполягав, що Данила не можна відправляти у СІЗО, бо він – студент і повинен вчитися, оскільки це – його конституційне право.

Данило Редін

17-річний підліток, якого підозрюють в убивстві 25-річної Яни Шевченко з Харкова, Данило Редін зробив досить цинічну заяву, якою шокував усіх присутніх у залі суду. За його словами, йому довелося закопати нові кросівки і одяг: там були сліди крові. Але через три дні, коли все стихло, він відкопав їх, тому що стало шкода речей. Про це йдеться в сюжеті "Надзвичайних новин", передають Патріоти України.

Зазначено також, що підозрюваний своєї провини не визнає, а його адвокат апелював до Європейської конвенції з прав людини і наполягав: Данила не можна відправляти у СІЗО. Він – студент 2-го курсу харчового коледжу і повинен вчитися, оскільки це – його конституційне право.

Ці слова обурили бабусю вбитої Яни. "Що ти несеш, синку? А хто її права захистить? Вона в землі лежить. А ти захищаєш його", – сказала вона.


Залужний знов з'явився на публіці: Чим здивував улюблений генерал українців після тривалої інформаційної тиші

четвер, 9 травень 2024, 2:35

Колишній головнокомандувач ЗСУ, який довго не з'являвся на публіці після відставки з посади, активізувався в медійному полі та соцмережах. Спочатку він опублікував на своїй сторінці в Facebook фото, а згодом зустрівся з однією з українських співачок і ...

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...