Хіти тижня. Кругом г*вно: Свєтлаков жорстко висловився про Росію (відео)

Відомий російський гуморист квнщик Сергій Свєтлаков порівняв життя в Росії з тамбуром в плацкартному вагоні, який весь вимазаний го*ом, передають Патріоти України.

Свєтлаков на питання "в якому стані Росія" відповів, що вона весь час "під шафе". "Для того, щоб все було трішки красивіше, трошки піддає Росія. Вона просто, як Юрій Шевчук співав свою пісню, вона - "спляча красуня", - розповідає квкшник.

Артист пригадав першу дружину, яка в студентські роки працювала провідницею. І в плацкартному вагоні, який йде троє діб, відбувається абсолютно все: від одруження, поножовщини, зізнань у коханні. Гуморист порівняв все життя в Росії з плацкартним вагоном.

Одна з таких історій резидентові "Comedy" запам'яталася найбільше. Коли провідниця відкрила тамбур, а він був весь вимазаний гів*ом.

"От просто весь ось так, руками. Все і всюди. І стоїть мужик, у нього опущені штани. Весь сам в гів*і. Він стоїть спиною, тримається... - і на претензію до нього, відповідає, - "А ти доведи, що це я", - розповідає шоумен.

Цю ситуацію Свєтлаков порівняв з менталітетом росіян. "По-перше, він не здається. От у ситуації, коли вже все... Доведи, що це я. Кмітливість, оптимізм, і кругом гі*но", - сміється шоумен.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...