Хіти тижня. Крутіше будь-якого кінобойовика: Брутальні пристрасті під час абордажу спецназом субмарини з 17 тоннами кокаїну (відео)

Берегова охорона США затримала приватний підводний човен, на борту якого перебували 17 тонн кокаїну вартістю 569 мільйонів доларів, зазначають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався ще 18 червня в східній частині Тихого океану. На кадрах видно, як озброєні і обладнані приладами нічного бачення військові стрибають на підводний човен і з лайкою вимагають відкрити люк. В результаті злочинцям довелося підкоритися вимогам.

Відзначимо, що мексиканські і колумбійські наркокартелі для контрабанди кокаїну з Південної Америки в США використовують найрізноманітніші методи - від тунелів, виритих під кордоном, до легкомоторних літаків і міні-субмарин.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...