Хіти тижня. Кричав, що його вбивають і бив припарковані авто: У Києві за загадкових обставин посеред вулиці помер чоловік (відео)

Інцидент стався в ніч на 13 червня.

Поліцейські встановили, що незадовго до смерті чоловік ішов вулицею і дивно поводився: кричав, що його вбивають і бив припарковані авто. Перехожі викликали поліцію, а до її приїзду власними силами втихомирили дебошира. Прибувши, правоохоронці наділи на чоловіка наручники, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

На місце події також викликали "швидку". Під час огляду чоловік втратив свідомість і не подавав ознак життя. Медики намагалися реанімувати потерпілого, однак їм не вдалося.

Поліції викликала на місце трагедії дружину загиблого. Вона розповіла, що у чоловіка були проблеми з алкоголем і наркотиками. Напередодні у них виникла сварка саме через його залежність. Після чого він пішов із дому в невідомому напрямку.

Точну причину смерті й подробиці того, що сталося, з'ясовуватимуть правоохоронці.


У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...