Хіти тижня. Крики нещасної чула уся лікарня: Росіянка померла після пологів через виворіт матки

Лікар, яка припустилася помилки, свою провину не визнає.

В одній з лікарень Нижніх Серг Свердловської області РФ 22-річна місцева мешканка Аліса Тепікіна народила дитину й померла. До її смерті призвели дії лікаря,через які стався виворіт матки, повідомляють Патріоти України із посиланням на місцевий сайт E1.

Слідчі встановили, що у загиблої була аномалія вагітності, яка виявляється під час пологів — прикріплення плаценти до стінки матки. У цьому випадку вона повинна відділятися вручну під наркозом. Однак лікар, який приймав пологи, не звернув на це увагу й спробував агресивно відокремити плаценту. "Повний виворіт матки вона [лікар] неправильно прийняла за ознаки відділення посліду і продовжила тягнути, тобто матку прийняла за плаценту", - пояснив юрист Вадим Коротаєв, який представляє сторону загиблої росіянки в суді.

За даними видання, медики лікарні, в якій народжувала Тепікіна, розповідали її батькам, що крик дівчини було чути на всіх поверхах. Лікар, яка приймала пологи, своєї провини не визнала, обвинувальний висновок за частиною 2 статті 109 КК РФ ("Завдання смерті з необережності внаслідок неналежного виконання професійних обов'язків") передано до прокуратури.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...