Хіти тижня. Кримські сепаратисти забили на сполох через масову міграцію у Росію

Жителі окупованого Криму мігрують у Росію – місцевим простіше їхати працювати і вчитися у Краснодар, ніж у Сімферополь.

"Ось що цікаво, так це реакція кримчан, хто вперше поїхав у Росію. Для деяких це просто шок – гарні дороги, розвинена інфраструктура, як банківська, так і торгова, ціни істотно нижчі кримських", – повідомив блогер Олександр Горний у коментарі для росЗМІ, передають Патріоти України.

За його словами, багато хто відзначає, що навіть за зовнішніми ознаками життя у Краснодарському краї на порядок краще, ніж у Криму.

Горний також наголосив, що жителям Керчі в цьому випадку пощастило набагато більше – через Кримський міст вони стали "ближчими до Росії".


Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...