Хіти тижня. "Кто протянет к сцене ручки - тот получит по е*учке": Зрадниця Maruv шокувала українського шоумена скрепною "витівкою"

Український шоумен Андрій Джеджула розповів про дивну витівку скандальної співачки MARUV на закритій вечірці однієї букмекерської компанії. Так, за словами артиста, вона виступала там на розігріві і посилала людей прямо зі сцени. Про це Джеджула розповіла в коментарі виданню "Вести", передають Патріоти України.

"MARUV для мене була величиною, але одна фразаі вона впала нижче колін. На вечірці букмекерської компанії чекаємо Макгрегора і вона виступає на розігріві. Тільки вона вийшла на сцену, а це був закритий захід, і до сцени підійшло людей 25 з 50 в залі. Стоять, знімають, і вона просить свою дівчинку з підтанцьовки допомогти прокричати зі сцени в мікрофон, дослівно цитую: "Хто протягне до сцени ручки -— той отримає по є*учці", — розповів шоумен.

Джеджула зазначив, що йому було ніяково і хотілося провалитися крізь землю через поведінку співачки. Він вважає, що недоречно кричати таке зі сцени.

"Мені було так незручно, хотілося провалитися крізь землю. Я поважаю MARUV, як професіонала, у неї нереально круте шоу, на рівні Європи та світу. Але ось таке прокричати зі сцени... це звучало як заготовлена фраза для концертів в клубі", — підсумував Андрій.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...