Хіти тижня. Куди дивиться СБУ? У центрі Києва засвітилися пропагандисти Путіна (фото)

Днями в центрі Києва помітили пропагандистів з російського телеканалу НТВ, які побували на місці розстрілу Небесної сотні і в інших місцях столиці, передають Патріоти України.

Про це в Facebook повідомив блогер Сергій Стерненко. "По Києву і Одесі вільно бродять російські пропагандисти з каналу НТВ. Вільно заїхали в Україну. Позують на тлі Інститутської, де розстрілювали Небесну сотню, знімають проросійських колаборантів біля одеського будинку Профспілок", - пише він.

Блогер закликав Службу безпеки України розібратися з цим інцидентом .. "Ви про це не знали, а тому пропустили, або знали і спеціально пустили в країну цих інформаційних окупантів?" - запитав Стерненко у СБУ.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...