Хіти тижня. Кулі влучили у груди та голову: У Кривому Розі розстріляли кримінального авторитета (фото)

Сьогодні, 7 березня, в Кривому Розі невідомий розстріляв місцевого бандита Олексія Леончика. Надзвичайна подія сталася на Миколаївському шосе в районі автомийки, передають Патріоти України з посиланням на місцевий телеканал "Перший міський".

Попередньо відомо, що в районі автомийки невідомі відкрили вогонь по чоловікові. У нього вистрілили 2-3 рази, в тому числі в голову. Від отриманих травм той помер. Прибула бригада швидкої допомоги констатувала смерть потерпілого.

Відомо, що загиблим є криворізький бандит Олексій Леончик, також відомий на прізвисько «Кабан». Правоохоронці розшукують Volkswagen Touareg, на якому міг поїхати стрілок.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...