Хіти тижня. "Курва українська": У Польщі заробітчанина побив охоронець супермаркету

Українця змусили повернутися в магазин і перевірили чек, а також викликали поліцію.

У Кракові охоронець однієї з найбільших мереж супермаркетів Biedronka побив українця, якого запідозрив у крадіжці товарів, передають Патріоти України.

Як повідомляє TVP, надмірно завзятому охоронцеві вже заборонили працювати в мережі магазинів. Українець розповів, що після того, як розплатився за покупки на касі самообслуговування, він вийшов з супермаркету. Але дійшовши до зупинки громадського транспорту, отримав три сильні удари в спину: "Я обернувся і побачив товстого чоловіка років 25. Він схопив мене за руки і намагався щось зробити. Тільки через кілька секунд я зрозумів, що це охоронець".

Потерпілий українець також розповів, що після того, як охоронець дізнався про те, що він українець, він повалив на землю, обличчям до асфальту, сів зверху, став надягати наручники і здавив йому коліном горло. "Він рикнув "Заткнися, курва українська" і залив мені очі щедрою дозою перцевого балончика", - розповів потерпілий.

Після цього українця змусили повернутися в магазин і перевірили чек, а також викликали поліцію. Потерпілий також розповів, що після інциденту перед ним ніхто не вибачився. У свою чергу в прес-службі Biedronka висловили жаль у зв'язку з подією, принесли вибачення постраждалому українцю і повідомили про початок внутрішнього розслідування.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...