Хіти тижня. Квартал "пішов на гору", хтось мусить... Кабаре "Веселий Писець" присвятили Зеленському музичну пародію "Генералы песчаной карьеры» (відео)

Єврейсько-український гумор, яскравий і дотепний. Гаранту нема чого ображатись на артистів. Адже сам заробляв собі на шмат щастя таким чином.

Зеленский

Кліп під назвою «Генералы песчаной карьеры» команда КВК Дніпропетровського державного університету (єдиний в світі театр КВК) виклала в YouTube 20 червня - рівно через місяць після інавгурації новообраного президента. Автори тексту - Євген Гендін і Григорій Гельфер. Артисти й показали, як працювали над вірогідним хітом, зазначають Патріоти України.

Це стьоб найвищого ґатунку над усім нашим політикумом. І сміх крізь сльози. І діагноз. «Всім дісталося», - пишуть в коментарях. Схоже, дотепний текст скоро розберуть на цитати.

Варто нагадати, був створений Дніпропетровський театр «КВК ДДУ» створений в 1994 році на базі команди КВК Дніпропетровського державного університету, заснованої в 1987 році. Тепер вже немодолі хлопці давно знайомі з криворізькими колегами, з котрими разом знімались у КВК Маслякова у Москві. Так що пану президенту явно не личитиме ображатись на старих друзів і колег по цеху скалозубів.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...