Хіти тижня. "Кварталу" можна все: Кошовий осоромився, схопивши канадську співачку Лару Фабіан за сідниці

"Кварталівець" зізнався, що все життя потрапляє в незручні ситуації, за які йому доводиться червоніти.​

Відомий український гуморист Євген Кошовий згадав пікантний момент з популярною франкоканадською співачкою Ларою Фабіан. У програмі "Хто зверху" учасник "95 кварталу" розповів, як потрапив в незручну ситуацію, шльопнувши по сідницях закордонну артистку, повідомляють Патріоти України.

За словами Кошового, це сталося за лаштунками фестивалю. Гуморист подумав, що це його знайома, і вирішив жартома "подарувати" дівчині ляпас по "задніх щічках". Коли вона розгорнулася, подиву Євгена не було меж. Замість подруги перед ним стояла відома зарубіжна артистка Лара Фабіан.

"Уявіть, це була не Оля, а Лара Фабіан. Такий неприємний випадок. Звичайно, я кілька разів вибачився перед нею за скоєне", - розповідає гуморист. На щастя Кошового, Фабіан не влаштувала скандал, а просто пішла. "Кварталівець" зізнався, що все життя потрапляє в незручні ситуації, за які йому доводиться червоніти.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...