Хіти тижня. "Київстар", Vodafone та lifecell дружно привітали українців з Новим роком, підвищенням тарифів

Українці відчули підвищення тарифів на зв'язок та інтернет у грудні 2021 року, але у 2022 році Київстар, Vodafone та lifecell увійдуть із оновленими тарифними планами, зазначають Патріоти України.

Так, Київстар змінить умови тарифу Smart, вартість якого з 1 січня зросте на 50 гривень. Але за цю доплату абоненти оператора отримають додаткові 80 хвилин для дзвінків на інші мережі, включаючи дзвінки за кордон. Для всіх користувачів бізнес-сервісів Київстар вартість хвилини переадресованого дзвінка з номера 0-800 зросте в середньому на 10%. Послуга розсилки SMS Комерційного контакт-центру складатиме 0,55 грн за одне повідомлення.Vodafone також запланував підвищення тарифів. Так, вартість місячного пакету тарифу Vodafone 4G Smart XS зросте до 55 гривень (замість 45 грн), підвищення становитиме більш ніж на 20.

Стільниковий оператор lifecell з 1 січня 2022 року зупиняє дію акції у тарифі "Українці-Разом!", тому знижка в розмірі 10% буде відключено. Наприкінці грудня оператор також припинив нарахування 1 хвилини вихідного дзвінка за кожні 3 хвилини міжнародного дзвінка в послузі "Міжнародне спілкування".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...