Хіти тижня. Кинулися з хмарочоса: Онук Примадонни з дружиною зважилися на відчайдушний крок (відео)

Пресняков-молодший одружився два роки тому. Молоді живуть в заміському будинку Пугачової на Істрі.

Онук знаменитої співачки Алли Пугачової Микита Пресняков з дружиною Оленою зважилися на відчайдушний крок. Під час відпочинку в Дубаї вони зробили екстремальний вчинок - стрибнули з хмарочоса, передають Патріоти України.

Любитель екстриму Микита умовив дружину випробувати на собі атракціон зіплайн, старт якого знаходиться на хмарочосі висотою в 170 метрів. На тросах можна розігнатися до 80 км/год.

Екстремальним відео Микита поділився в Instagram. Однак, за словами сина Крістіни Орбакайте і Володимира Преснякова, атракціон здався йому дитячою веселістю. «Веселая штучка в Дубае, не сказал бы, что захватывает от скорости, но если представить, что ничего не держит, то ощущение, будто летишь между зданий как супермэн! @alenaakrasnova ехала параллельно со мной на соседнем тросе», — написав Микита.

Нагадаємо, Пресняков-молодший одружився два роки тому. Молоді живуть в заміському будинку Пугачової на Істрі. Микита самостійно будує кар'єру, відмовившись від допомоги знаменитих родичів.

По матері у нього є брат Дені Байсаров і сестра Клава Земцова. Також Володимир Пресняков з дружиною Наталією Подільською виховують маленького сина.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...