Хіти тижня. Кинув людей і пішов: Став відомий дивний факт про таємницю перевалу Дятлова

У Ігоря Дятлова був вельми крутий характер.

Група Дятлова. Архівне фото.

Група Дятлова, яка загинула на Уралі у 1959 році, могла влаштувати бійку між собою через свого керівника. Як пише дослідник-аматор Валентин Дегтерьов у своєму блозі, у Ігоря Дятлова був вельми крутий характер. Одного разу він навіть кинув свою групу і пішов, передають Патріоти України.

Він посилається на записи Геннадія Григор'єва, який працював свого часу власним кореспондентом газети "Уральський рабочий". На думку журналіста, який опитав знайомих Ігоря, той любив командувати, вимагав беззаперечного підпорядкування, не терпів на свою адресу критики ні в якому її вигляді і взагалі був болісно самолюбний.

Одного разу нібито одна з груп туристів навіть оголошувала Дятлову бойкот, після чого він кинув людей прямо в горах і пішов. А потім і зовсім оголосив голодування в знак протесту. На думку дослідника, саме такі "незначні" речі цілком могли стати гнітом для емоційного вибуху, сварки і, врешті-решт, – бійки, в якій частина туристів могла стати на сторону керівника, а інша – проти.

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...

Трагедія сталася під час ремонту: На Вінниччині під завалами ґрунту загинув чоловік (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:17

На Вінниччині стався зсув ґрунту: рятувальники дістали з-під завалу загиблого чоловіка. Про це у вівторок, 23 квітня. Про це повідомила пресслужба ДСНС України, передають Патріоти України. "За попередніми даними, під час проведення робіт з ремонту кана...