Хіти тижня. Лайфхак від британського пенсіонера: Як боротись з "шумахерами" на дорогах (фото)

Сусідам винахідливого пенсіонера ідея сподобалася, і вони вирішили перейняти креативний і дієвий спосіб...

Пенсіонер з Британії придумав оригінальний спосіб, як боротись з "шумахерами" на дорогах, передають Патріоти України.
72-річному пенсіонеру набридло, що через його село, крізь яке пролягає автотраса А1, носяться з величезною швидкістю лихачі, а влада нічого з цього приводу не робить. Тому чоловік вирішив діяти самостійно.
Купивши звичайні водостічні труби і пофарбувавши їх у відповідні кольори, він спорудив дуже реалістичний муляж камери автоматичної фіксації правопорушень.
Влада намагалася прибрати конструкцію, заявивши, що на їх установку потрібно дозвіл, на що пенсіонер відповів, що камери не справжні, а на своїй ділянці він може робити все, що захоче.
Повідомляється, що ідея спрацювала, і лихачів поменшало. Сусідам винахідливого пенсіонера сподобалася ідея і вони вирішили і самі встановити подібні муляжі.


Джерело: ВВС

"Мама" Вєрки Сердючки стала бабусею: Андрій Данилко приймає вітання

четвер, 18 квітень 2024, 7:32

Українська акторка, відома як "мама" артистки Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Напередодні її донька Яна народила первістка. Радісну звістку повідомив виконавець Андрій Данилко, котрий приймає вітання і за "маму" і за себе, і за "сестричку". Артис...

Моторошна трагедія: У Житомирі сміттєвоз вбив чоловіка, який спав у сміттєвому баку

четвер, 18 квітень 2024, 7:24

У Житомирі чоловік загинув у кузові сміттєзбирального автомобіля. Попередньо, місцевий 46-річний житель заснув у контейнері для сміття, а потім потрапив під спеціальний прес разом із відходами, передають Патріоти України. Про це повідомили в Головному...