Хіти тижня. Лайфхак від зірки: Українська гімнастка показала, як потрібно робити покупки в супермаркеті під час карантину (відео)

Олімпійська призерка з гімнастики Ганна Різатдінова не впадає у відчай під час карантин і закликає своїх підписників наслідувати її приклад.

Ганна Різатдінова

Днями Різатдінова сходила в супермаркет і показала, як можна ненудно здійснювати покупки під час карантину. В опублікованому відео в Instagram вона продемонструвала свою чудову спортивну форму, дістаючи різні товари з полиць супермаркетів, передають Патріоти України.

На відео вона рухається з візком в пошуках продуктів і періодично закидає ногу в шпагат, використовуючи для цього візок або ж стелажі.

"2 день карантину", - написала вона під відео.

У коментарях люди в один голос розхвалили спортсменку і оцінили її поточну спортивну форму.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...