Хіти тижня. Ламали двері і тікали від поліції: Евакуйовані українці влаштували в "Борисполі" протест проти обсервації (відео)

За попередніми даними, умовою польоту була згода на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області і внесок по 200 євро з людини на її забезпечення.

Пасажири літака, який евакуював українців з В'єтнаму, спробували піти з-під обсервації і втекти від поліції. Відповідне відео опублікував в Facebook журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України.

На запису можна побачити, як натовп людей ламає двері терміналу, а потім залишає аеропорт, тікаючи від поліцейських. "Українці, які прилетіли в країну, відмовляються від обсервації і вириваються з аеропорту. Приїхала поліція і Нацгвардія, але не сильно допомагає", - написав Глагола.

Як раніше повідомлялося, рейс з В'єтнаму організував місцевий бізнесмен, щоб евакуювати в'єтнамців з України, а посольство України домовилося забрати по дорозі наших громадян. За попередніми даними, умовою польоту була згода на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області і внесок по 200 євро з людини на її забезпечення. Спочатку евакуйовані громадяни нібито погодилися, але після прильоту передумали. В результаті вони підписали згоду на самоізоляцію і розійшлися.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...