Хіти тижня. Легендарний співак і музикант звинуватив Путіна в лицемірстві

Приводом послужило висловлювання президента Росії про людей нетрадиційної орієнтації.

сер Елтон Джон

Легендарний британський музикант сер Елтон Джон звинуватив президента Росії Володимира Путіна в лицемірстві після його висловлювань про секс-меншини. Йдеться про інтерв'ю Путіна газеті Financial Times, в якому він заявив, що в РФ ніхто нічого не має проти людей з ЛГБТ-спільноти. Музикант нагадав, що з російської версії фільму "Рокетмен" про його життя вирізали кілька сцен. Про це він написав у своєму Instagram, передають Патріоти України.

"Я категорично не згоден з вашою думкою про те, що політика мультикультуралізму і сексуальної різноманітності в нашому суспільстві застаріла. Я бачу лицемірство в ваших словах, коли ви говорите, що хочете, щоб ЛГБТ "були щасливі" і що "у нас немає проблем з цим". Проте російські дистриб'ютори піддали жорсткій цензурі мій фільм "Рокетмен", видаливши всі згадки про моє набуття справжнього щастя в 25-літніх відносинах з Девідом і вихованні двох прекрасних синів. Мені здається, що це лицемірство", - заявив Елтон Джон.
"Я пишаюся тим, що живу в тій частині світу, де уряд еволюціонував до того, щоб визнати базове право людини любити того, кого він сам захоче. Я щиро вдячний за те, що мій шлюб з Девідом став юридично можливим. Це принесло нам обом неймовірний комфорт і щастя", - підкреслив музикант.

Картина "Рокетмен" розповідає неймовірну історію перетворення сором'язливого талановитого хлопця Реджинальда Дуайта в легенду світової поп-музики Елтона Джона. Головна роль у фільмі дісталася Терону Еджертону.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...