Хіти тижня. ​Лікарі борються за життя жертви ДТП: Дружина нардепа Мосійчука збила під Києвом людину, - ЗМІ

Поліція відмовляється наразі називати винного у ДТП

Вчора, 19 квітня, в селі Білогородка, відбулося ДТП в якому серйозно постраждав водій скутера. Про це повідомляє одіозне видання "Страна" з посиланням на власні джерела у Верховній Раді, зазначають Патріоти України. Зокрема йдеться, що за кермом авто, яке збило скутериста була Влада Карпенко, дружина "радикала" Ігоря Мосійчука.

"Хлопець-скутерист зараз в лікарні, він живий, але в дуже поганому стані. Ноги переламані, печінку роздроблена. Зробили йому операцію. ДТП сталося в Білогородці біля школи, на світлофорі, там де поворот на кут", - розповіло джерело.
В обласній поліції "Страна" підтвердили факт гучного ДТП, зараз слідчі розбираються з усіма обставинами, що сталося. Потерпілим виявився якийсь Ігор Миколайович Парушко, йому 32 роки.
"19 квітня в селі Білогородка сталося ДТП за участю автомобіля і мотоцикла, в результаті якого мотоцикліст з переломами ніг і травмами середньої важкості госпіталізовано до лікарні. Наразі слідчі з'ясовують причини, а також ймовірних винуватців аварії. Там поки неясно хто винен - на кшталт як і мотоцикл їхав по головній дорозі, і авто. Будемо розбиратися ", - розповів прес-секретар Київського облуправління Нацполіціі Микола Жукович.
За фактом зареєстровано кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспортних засобів водіями (ч.1 ст.286 КК України).

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...