Хіти тижня. Лікарі не дають позитивних прогнозів: Пенсіонер виграв у лотерею шалені гроші, але на зміну радості прийшла велика біда

Росіянин, який вже 40 років випробовував удачу в лотереї, нарешті отримав свій приз - півмільярда рублів...

На Росії пенсіонер виграв в лотерею, але історія отримала невтішний фінал, передають Патріоти України з посиланням на "Комсомольскую правда".

Грошовий виграш отримала сім'я 63-річного Сергія та 68-річної Любові Догорових. Чоловік, який вже 40 років випробовував удачу в лотереї, нарешті отримав свій приз - півмільярда рублів (близько 195,6 мільйона гривень).

Сергій працював звичайним слюсарем в Санкт-Петербурзі, а його дружина - гардеробницею. Жили вони в спальному районі міста звичайним життям.

Пенсіонери планували подорожувати по світу і ні в чому собі не відмовляти. Але великі гроші стали притягати увагу шахраїв. Почали з'являтися фейкові родичі, яких ніхто не знав.

На виграні гроші Сергій і Любов купили собі просторе житло і допомогли з нерухомістю своїм дітям. Частину грошей Любов віддала своєму синові, щоб той з дружиною з'їздив на відпочинок. Після цієї подорожі подружжя дізналося, що стануть дідусем і бабусею.

Минуло вже півтора року після виграшу, Сергія така вдача почала обтяжувати. Він навіть задумався, щоб повернутися на роботу. Чоловік зізнався, що втомився від метушні з грошима.

"Гроші псують відносини. У мене знову з'явилося бажання знайти роботу, щоб ніхто не морочив голову. Щоб щоранку йти і не думати про це. А так все у нас з дружиною чудово. Шахраї не турбують. Загроз ніяких немає", - розповідав мільйонер.

Пізніше родичі Сергія розповіли, що він почав себе погано почувати. Чоловік перенервував через гроші і у нього стався інсульт.

"Тепер він погано розмовляє, почалися проблеми з пам'яттю. Ми довгий час їздили до лікарів, випробували всі способи допомогти йому. Але поки реабілітація не дала результатів", - поділилися рідні мільйонера.

У Сергія Догорова, за словами родичів, серйозне ураження мозку. І поки лікарі не дають позитивних прогнозів. Але сім'я сподівається, що їм вдасться знайти спосіб повернути пенсіонера до колишнього життя. Але все ж рідні вважають, що краще б виграшу й не було.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...