Хіти тижня. Лікарі не змогли пояснити "чудо": Чоловік раптом ожив через 20 хвилин після смерті

Інцидент стався з жителем Британських островів 10 років тому, але тільки зараз він вирішив поділитися своєю історією з громадськістю.

В Англії житель на ім'я Глостер Жоао Араужо, який працює листоношею ожив через 20 хвилин після того, як лікарі констатували його смерть, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Чоловік вів автомобіль, коли раптово втратив свідомість. Дружині, яка перебувала на пасажирському сидінні вдалося уникнути ДТП і викликати "швидку".

Лікарі діагностували у 38-річного Араужо зупинку серця і доставили в лікарню. Після шестигодинної боротьби за життя пацієнта, медики діагностували смерть і повідомили про трагедію його дружині і дітям.

Через 21 хвилину після "смерті" чоловік прийшов до тями. Лікарі підтвердили, що у чоловіка немає пошкоджень серця, мозку або тіла і не змогли пояснити "чудо". Сам Араужо називає себе чудо-людиною і "цінує кожен прожитий день".

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...