Хіти тижня. "Лікарі сказали, що це чудо": Перші слова чоловіка, який вийшов із коми, шокували його родичів (фото)

43-річний англієць Кріс Уоткінс із міста Понтіпул вийшов із коми і щойно зміг говорити, відразу ж попросив пива і піци, чим шокував своїх родичів. Про це пише британський таблоїд The Sun, передають Патріоти України.

У вересні Уоткінс відпочивав з друзями на Канарських островах і випадково зламав шию під час стрибка у басейн. Чоловіка доставили до лікарні і ввели у штучну кому. Йому призначили курс реабілітації, але лікарі боялися, що він більше ніколи не зможе ходити.

Проте пацієнт не втрачав позитивного настрою. Щойно Уоткінс зміг говорити, він попросив родичів принести йому піци і пива. Всупереч прогнозам лікарів, Кріс почав робити перші кроки вже у кінці листопада. Стан пацієнта настільки поліпшився, що його відпустили додому на Різдво та Новий рік.

"Лікарі сказали, що це чудо. Вони думали, що він все життя буде в інвалідному візку", – згадує родичка потерпілого британця. До речі, у Кріса Уоткинса є двоє дітей, а також трирічна внучка.

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...

Був відомий проросійськими поглядами: Помер український історик, який встановив справжній вік Києва

неділя, 28 квітень 2024, 20:53

Помер відомий український історик, археолог, академік НАН України та член її президії, народний депутат III й IV скликання та активний громадський діяч Петро Толочко. Йому було 86 років. Науковця не стало 28 квітня, повідомив народний депутат України I...