Хіти тижня. Лікарі вже нічого не можуть зробити: Відомий композитор схуд на 20 кілограмів

Сім'я Крутого перервала мовчання і вперше відверто розповіла, що ж відбувається насправді.

Шанувальники відомого російського композитора Ігоря Крутого перелякалися його останніх фото. Він виглядає дуже виснаженим і змарнілим, передають Патріоти України.

Його близькі вперше відверто зізналися, що Ігор Крутой вже насилу розмовляє. Нещодавно композитор переніс серйозну операцію. Віддані шанувальники припускають, що у артиста більш складний діагноз, ніж цукровий діабет, з яким він бореться вже кілька років. Крутий схуд більш, ніж на 20 кілограм.

Він визнав, що перед хірургічним втручання його відвідували жахливі думки. "Перед операцією думав про те, що буде, якщо мене не стане. Для мене питання збереження рівня життя моїх дітей, онуків, друзів дуже важливе", - розповів композитор.

Сім'я артиста спростувала поширювані в ЗМІ чутки про онкологічне захворювання. "У нього немає раку. А втрата ваги пов'язана з суворою дієтою. Іноді здається, що Ігор Якович взагалі нічого не їсть", - запевняють близькі Ігоря Крутого.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...