Хіти тижня. Л*йно лізло назовні зі скрепоносця: Реакція Кіркорова на виступ України на "Євробаченні-2021" (відео)

В Інтернеті з'явилося відео реакції відомого російського співака Філіпа Кіркорова на пісню України в ході фіналу конкурсу "Євробачення - 2021". Кіркоров продюсував представницю від Молдови Наталю Гордієнко, поруч з якою перебував у Green Room вже після виступу конкурсантки. Фрагмент відео було опубліковано на відеохостингу YouTube користувачем Ninel Zav, передають Патріоти України.

Україна виступала на конкурсі під 19-м номером вже після того, як підопічна Кіркорова представила свою композицію на сцені. Один з танцюристів команди Молдови в залі для глядачів знімав на камеру мобільного телефону виступ Go_A на сцені.

Українська пісня викликала в залі фурор - під неї кинулися танцювати конкурсанти, які вже виступили і зайняли місця в Green Room перед сценою. В середині номера оператор перевів фокус камери на Кіркорова, який демонстративно не виявляв ніякої реакції на виступ України.

Вся молдавська делегація піднялася на ноги і танцювала під пісню української групи на сцені, однак Кіркоров і Гордієнко нерухомо сиділи на своєму дивані. "Євробачення-2021" - кращий момент вечірки за кадром, реакція на пісню України!" - зазначено в коментарі до відео.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...