Хіти тижня. Любов зла..: Дівчина вийшла заміж за дідуся, старшого за неї на 56 років (фото, відео)

Широкого розголосу в західній пресі отримала незвичайна історія кохання двох жителів Індонезії.

27-річна дівчина на ім'я Нураені вийшла заміж за 83-річного шамана Судірго з провінції Центральна Ява, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Познайомилися вони близько місяця тому - в липні цього року. Нураені прибула до шамана і цілителя разом зі своїми батька, які шукали у нього поради в зв'язку з депресією дочки. І Нураені, миттю вилікуватися від депресії, вразила любов з першого погляду.

Індонезійка почала шукати привід, щоб зайвий раз відвідати Судірго, запрошувала його в гості. А потім, як пише Mothership, сама зробила йому пропозицію руки і серця. І той його прийняв, хоча зізнався, що спочатку не розраховував на романтичні відносини через 56-річну різницю у віці.
Весілля зіграли в традиційному національному стилі. Для того, щоб одружитися, нареченому-дідусеві і нареченій-дівчині було потрібне благословення їх сімей. Родичі дівчини погодилися на цей шлюб на подив легко, чого вона навіть не очікувала. А ось рідні Судірго, у якого є вже вісім онуків, не відразу зважилися схвалити цей союз. Діти шамана (найстаршій з яких 51 рік) хотіли знати, чому молода жінка не вибрала собі в чоловіки когось більш підходящого за віком. Однак та зуміла їх переконати в щирості своїх почуттів, що Судірго - єдиний, призначений самою долею звужений і що її не цікавлять його слава і гроші.
Для Нураені це перший шлюб. Для Судірго - четвертий.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...