Хіти тижня. "Любил испортить воздух и убежать": Розкрито інтимну деталь із дитинства Путіна

Президент РФ ще у дитинстві мріяв працювати в КДБ, після того, як одного разу його побили.

У дитинстві президента Росії Володимира Путіна і його друзів улюбленою розвагою було зіпсувати повітря в автобусі після тренування із самбо, повідомляють Патріоти України.

Як розповів в інтерв'ю майстер спорту з самбо, віце-чемпіон СРСР і каскадер Микола Ващилін, який був знайомий із Путіним, після цього люди зазвичай сиділи і шукали очима: "Хто ж так насмердів?". "Путін завжди був нахабним дворовим пацаном, бився з люттю, і таким же залишився, тільки несказанно зріс від вседозволеності", – розповів Ващилін.

Також, за його словами, президент РФ у дитинстві мріяв працювати в КДБ, після того, як одного разу його побили. Тоді він почав шукати силу, яка могла б захистити. "Він сам пише, що одного разу йому дали в лоб так, що іскри з очей полетіли. І він зрозумів, що потрібно шукати якусь силу, яка могла б йому допомогти. А такою силою в СРСР був лише КДБ", – зазначив каскадер .

Така інтимна інформація про президента Росії не залишила байдужою мережу. Так, користувач Twitter Vіtаuskаs опублікував на своїй сторінці відповідний матеріал видання, назвавши такі витівки Путіна тільки початком шляху: "Гаденя. Початок шляху. Сьогодні повітря зіпсоване ним уже в усьому світі, але припиняти гадити ця дрібна нікчемність і не думає...".

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...