Хіти тижня. Любить жінок і алкоголь: Сестра Сенцова зробила відверте зізнання

Каплан визнала, що сидить на антидепресантах через важку депресію.

Наталія Каплан

Сестра колишнього в'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан зізналася, що має проблеми з алкоголем, а також є лесбіянкою. Відвертий пост вона опублікувала на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"У мене клінічна депресія і проблеми з алкоголем (п'ю приблизно двічі на тиждень, напиваюся в г*вно десь раз на місяць). Я сиджу на двох антидепрессантах, один не допомагав, депресія важка. Я лесбіянка і цього ніколи не приховувала, хоча і не афішувала. Я не ходжу на ЛГБТ-заходи, я боюся стати настільки відкритою. Я намагалася бути відкритою, але натикалася на фрази чоловіків "просто мужика нормального не було", – написала вона.

Каплан також додала, що любить самотність, не хоче дітей і розкрила таємницю свого справжнього прізвища. "Я не Каплан. Моє справжнє прізвище – Кочнєва, хоча з народження моє прізвище Чіклімова, а історично я мала бути Ісакіна, просто дід переховувався від репресій і вкрав паспорт якогось Кочнєва", – розповіла журналістка.

"Я сповідую принцип Гемінґвея: пиши п'яним, редагуй тверезим. Так я написала свою першу книгу, яку соромлюся опублікувати. П'яні пости у ФБ я не редагую, просто видаляю. У мене дуже мало друзів, але це найближчі мені люди, ближчі за родичів. Я їх так люблю, що життя за них віддам", – продовжила Каплан.

Також вона повідомила, що через затяжну депресію могла не вставати з-під ковдри по два місяці. "Я два роки в депресії і ніяк не могла знайти нормального психіатра й психолога. У підсумку знайшла. Досвід був сумний: одна мене використовувала як сестру Сенцова (всім тринділа, що я в неї), інша – гомофобка, від третьої жодної користі. І щоразу я всім цим дуже сильно переймалася", – розповіла сестра Сенцова.

Вона також зізналася, що сумує за своїм померлим собакою. "Я ненавиджу запах квітів, вони асоціюються зі смертю моєї мами, їх тоді було так багато, що в одну кімнату не вмістилися. Тому я прошу на свята мені дарувати кульки, а не квіти. Дивлячись на Олега Сенцова, мені часто прикро: він їздить по світу й виставляє фотки, я в поїздках не бачила нічого, рекорд – 17 зустрічей за день і понад 40 інтерв'ю на день", – написала Каплан.

Крім того, дівчина поділилася, що в Україні її сприймають як сестру Сенцова, що не дає їй реалізуватися як журналістці. "У Росії я була найкращою журналісткою на тоді ще нормальному "Рен ТВ", а тут я не справляюся, я це розумію, і роботодавці це розуміють, просто в обличчя не говорять. Я хочу повернутися в документалку, але тут немає наукпоп-проєктів, який мені так подобався, а знімати щось своє немає ідей і, головне, камери, яку я продала перед еміграцією", – написала Каплан.


Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...