Хіти тижня. Людей евакуюють: На Росії - загроза цунамі після потужного землетрусу (відео)

Землетрус стався 25 березня в Сахалінській області.

У Сахалінській області Росії стався потужний землетрус, була оголошена тривога цунамі. Людей терміново евакуювали на височину, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Землетрус стався 25 березня о 13:49 за місцевим часом (04:49 за Києвом). Епіцентр знаходився в 226 кілометрах від Північно-Курильська. В місті є руйнування. За попередніми даними, одна людина загинула.

Остаточна магнітуда землетрусу встановлена на рівні 7,3 бала. У Північно-Курильску жителі відчули підземні поштовхи силою 5-6 балів, в Південно-Курильску (південні Курили) – в 3 бали.

У Північно-Курильску (острів Парамушир) була оголошена загроза цунамі. Висота перших хвиль склала 0,5 метра. Було евакуйовано близько 400 осіб. Людей вивели на височину. За словами місцевих жителів, найближчим часом очікується велика хвиля з боку океану.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...