Хіти тижня. Людей немає, ціни космічні: У мережі показали відео з популярного українського курорту

Літо в Україні в самому розпалі, і в зв'язку з карантином все більше людей обирають місцеві курорти. Але, як виявилося, на узбережжі Чорного моря, а саме в Затоці не так вже багато туристів, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що номер на двох з кондиціонером і без кухні обійдеться в 45 євро, тобто 1300 гривень. Про це у своєму відеоблозі повідомив мандрівник Євген Панюта, який їздить по Україні та робить огляди курортів.

Він зазначив, що на самому курорті холодно і немає людей. Також він зазначив, що вони з дружиною зупинилися в готелі "Ірина", який і пропонує відпочинок за такими цінами.

Українці під відео обурилися такими цінами. Вони відзначають, що на самому курорті брудно і він не коштує таких грошей.

  • Був у Затоці два попередніх роки, минулий рік враження не дуже. Перетворили Затоку в смітник, все брудно. Якась частина туристів в Затоці білоруси, цим і можна пояснити відсутність туристів.
  • Затока - це не чисте море, а домішка лиману! Вода не солона як в Чорному морі. Так так так, КОМАРІ!!!!! ВЕЛИЧЕЗНІ !!!!! Це візитка Затки - там все в очеретах.!!!!! Людей немає, а ціни тримають! За що 1300? Найпростіший номер без своєї кухні, нормальної шафи столу, тумбочок, примітивний санвузол.
  • Вчора приїхала з Затоки, станція Лиманська, медуз вранці не було взагалі, в обід дуже багато і маленькі.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...