Хіти тижня. Людство зможе повернутися до нормального перебігу життя: Білл Гейтс назвав єдиний спосіб зупинити коронавірус

Білл Гейтс разом зі своєю дружиною Меліндою очолює благодійний фонд, який спонсорує Всесвітню організацію охорони здоров'я і виділяв сотні мільйонів доларів на боротьбу з COVID-19 і розробку вакцини.

Людство зможе повернутися до нормального перебігу життя тільки при наявності доступної і суперефективної вакцини від коронавіруса. Про це заявив мільярдер і засновник Microsoft Білл Гейтс з ефірі телеканалу NBC, передають Патріоти України.

Гейтсу задали питання, що потрібно людству для повного подолання наслідків пандемії COVID-19. "Єдиним шляхом для повернення людей до нормального русла життя є отримання суперефективної і доступної вакцини", - відповів Гейтс.

За його словами, масова вакцинація громадян дозволить припинити поширення коронавируса і в кінцевому рахунку покінчити з ним.

Білл Гейтс разом зі своєю дружиною Меліндою очолює благодійний фонд, який спонсорує Всесвітню організацію охорони здоров'я і виділяв сотні мільйонів доларів на боротьбу з COVID-19 і розробку вакцини.

У квітні Гейтс заявляв, що на повернення світу до нормального життя піде один-два роки. У липні він висловив упевненість, що людство зможе перемогти коронавірус, але зазначив, що це вийде зробити тільки якщо ліки від хвороби стане загальнодоступним.
У вересні засновник Microsoft повідомив, що пандемія при оптимістичному варіанті розвитку закінчиться в 2022 році. Він зазначив, що США зможуть повернутися до звичного життя раніше - влітку 2021 року - за рахунок прогресу в розробці вакцини від COVID-19. При цьому він висловив жаль, що країна не докладає зусиль для поширення препарату в менш багатих державах.

Що таке реєстр "Оберіг", які дані про військовозобов’язаних туди вносять і хто матиме доступ - роз'яснення

вівторок, 30 квітень 2024, 5:58

В Україні працює реєстр "Оберіг", який має на меті вести військовий облік в електронному режимі. Система збирає інформацію про військовозобов'язаних включно з контактними, персональними даними, зокрема про сімейний стан, освіту, батьків і не тільки, пе...

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...