Хіти тижня. "Люди, а как вы развлекаетесь?": Біля Донбас-Арени дівчата купалися голяка та знімали відео

У ставку біля Донбас-Арени дві дівчини вирішили розважитися і розважити користувачів соцмереж: одна з них пірнула без трусів. Користувачі в коментарях розділилися на два табори, зазначають Патріоти України.

Одні запевняють, що дівчата «ганьблять молоду республіку», а інші вважають, що це недореспубліка «ганьбить молодь, не даючи їм інших альтернатив відпочинку».

«Поборники морали, вы когда там последний раз были? Я там последний раз бегал 15-го июня. Там трава была мне по грудь. А у меня рост выше среднего. Какое общественное место? Это типичная городская заброшка. Лишь бы кого-то в чем-то обвинить: то малолетки какую-то футболку спалили, то девки в пруд прыгнули. Ото б вы так поднимали вопросы обстрелов города в 14−15х годах. Ну то ж тема серьезная, бросает тень на всю „республику“ за такое можно и на подвал заехать», - захищає дівчину один з користувачів.

Сама ж дівчина вже записала відео, де коментує те, що відбувається: «Боже мой, девочки прыгали в пруд. Какой позор! Люди, а как вы развлекаетесь? Из окошка голову высовываете, чтобы воздухом подышать?».


Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...