Хіти тижня. "Люди, а как вы развлекаетесь?": Біля Донбас-Арени дівчата купалися голяка та знімали відео

У ставку біля Донбас-Арени дві дівчини вирішили розважитися і розважити користувачів соцмереж: одна з них пірнула без трусів. Користувачі в коментарях розділилися на два табори, зазначають Патріоти України.

Одні запевняють, що дівчата «ганьблять молоду республіку», а інші вважають, що це недореспубліка «ганьбить молодь, не даючи їм інших альтернатив відпочинку».

«Поборники морали, вы когда там последний раз были? Я там последний раз бегал 15-го июня. Там трава была мне по грудь. А у меня рост выше среднего. Какое общественное место? Это типичная городская заброшка. Лишь бы кого-то в чем-то обвинить: то малолетки какую-то футболку спалили, то девки в пруд прыгнули. Ото б вы так поднимали вопросы обстрелов города в 14−15х годах. Ну то ж тема серьезная, бросает тень на всю „республику“ за такое можно и на подвал заехать», - захищає дівчину один з користувачів.

Сама ж дівчина вже записала відео, де коментує те, що відбувається: «Боже мой, девочки прыгали в пруд. Какой позор! Люди, а как вы развлекаетесь? Из окошка голову высовываете, чтобы воздухом подышать?».


Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...