Хіти тижня. Люди помітили, коли спіймав качку: В озері на українському курорті завівся крокодил

На Арабатській Стрілці виявили крокодила. Помітили плазуна у водоймі, де свого часу видобували пісок. Про це повідомив заступник начальника відділу комунікації поліції Херсонській області Віталій Байдаров, передають Патріоти України.

"Надійшла інформація від місцевих органів влади про те, що двоє відпочивальників бачили крокодила у водоймі, яка утворилася на місці колишнього піщаного кар'єру", - розповів Байдаров.

Оселився крокодил в озері, зарослому очеретом. За словами свідків, помітили плазуна, коли той їв качку. Правоохоронці оглянули водойму. Виявили, що з води стирчить морда крокодила. Завдовжки тварина приблизно 1,5 м.

Зараз територію охороняють шість поліцейських. Місцева влада і правоохоронці думають, як спіймати тварину. Заява про те, що в когось зник крокодил, поки не надходила.

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...