Хіти тижня. Люди закривають обличчя руками, стоїть сморід: У Росії знайшли моторошне криваве озеро (відео)

В Омській області, Росія, виявлено штучно створене озеро з крові тварин. Про неприємну знахідку повідомив місцевий житель на ім'я Микита Місуров, опублікувавши на своєму акаунті в Instagram відповідний ролик, передають Патріоти України.

За його словами, водойма утворилася за селом Кобалево, Кульчинський муніципальний район Омської області. Окружність, за словами автора ролика, становить від 30 до 40 квадратних метрів. "Глибину не перевіряли", – підсумував в підписі до відеоролика користувач.

Судячи з відео, біля озера стоїть сильний неприємний запах. Люди закривають обличчя руками. Жодних огорож немає, а значить на момент зйомки відео кожен міг підійти до водойми з крові і подивитися на нього зблизька.

Як пише портал Om 1. ru, недалеко від зазначеної місцевості знаходиться незаконний скотомогильник, закріплений за м'ясокомбінатом. За словами місцевих жителів, тіла тварин скидають в ями цілими тоннами. Таким чином відбувається зараження ґрунтових вод, так як кров мертвої худоби потрапляє в землю.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...