Хіти тижня. "Лізли в рани голими руками": Наймолодший зі звільнених моряків налякав розповіддю про російський полон

Медичні документи Андрій Ейдер забрав "із великою бійкою".

Андрій Ейдер. Фото: УНІАН.

Наймолодший моряк, звільнений із російського полону, Андрій Ейдер розповів про лікування в РФ і свої плани на подальше життя. Подробицями поділився він в інтерв'ю, передають Патріоти України.

За словами українця, медики намагалися чіпати його поранення без стерильних рукавичок, чому він усіма силами опирався. Крім того, Ейдер не впевнений, чи лікували його належним чином.Проблематично було українцеві і отримати від росіян необхідні довідки. Медичні документи він забрав "із великою бійкою".

"Вони якщо були, то якісь не ті. Тому що для суду, для інших інстанцій, щоб довести, що я це я, а не порушник, потрібні були довідки", – зазначив Ейдер.

Також моряк докладніше розповів про майбутнє одруження. Нагадаємо, раніше він зізнався, що вже зробив пропозицію коханій дівчині Марині. "Це було обдумане рішення, тому що коли я перебував у полоні, я переглянув весь свій світогляд і вирішив, що це потрібно зробити", – поділився Ейдер. Молоді люди познайомилися, коли Андрію було 16, а Марині 14. Вони зустрічалися три роки.

"Ми познайомилися на вулиці, я просто підійшов до неї, щоб сфотографуватися і обійняти", – додав моряк.

Джерело: Громадське.ua

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...